Recunoastere

Am creat locuințe apreciate la nivel național și internațional.

Proiectele dezvolatate de compania Ecovillas sunt adaptate mereu ultimelor tendințe arhitecturale la nivel internațional, iar arhitectul proiectului LOFT green apartments, Maxim Calujac, este ancorat în toate schimbările și noutățile arhitecturale. Maxim a câștigat de-a lungul anilor numeroase concursuri internaționale de arhitectură, inclusiv cu proiectul LOFT. De asemenea, inovația și tehnologiile de ultimă generație folosite în proiectele noastre ne-au adus premii importante în ultimii ani. Ne dorim continuarea construcției cu exigență pentru următoarele proiecte și participarea la concursuri internaționale.

PROIECTUL ANULUI 2023 DE CASE SAU VILE

Proiectul Epique home Pipera a fost desemnat în cadrul Imbiliare Awards ''PROIECTUL ANULUI 2023 DE CASE SAU VILE". Acest premiu ne onorează și reprezintă pentru noi o recunoaștere a calității construcției și a conceptului unic pe care îl dezvoltăm. Felicitări arhitectului Maxim Calujac pentru crearea arhitecturii proiectului și definirea acestui concept rezidențial inovativ și sustenabil, dar și echipei Ecovillas care a pus suflet ca să iasă totul așa cum am visat.

Proiect: EpiqueHome
2024

Big SEE Architecture Award 2022 pentru LOFT green apartments

Proiectul LOFT green apartments este câștigătorul Big SEE Architecture Awards 2022, un premiu oferit proiectelor de arhitectură deosebite din Sud-Estul Europei. Juriul a decis că merită recunoaștere, iar pentru noi este un premiu important, care vine exact la finalizarea construcției.

Proiect: Loft
2022

PROIECTUL VERDE ȘI SMART AL ANULUI – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Suntem bucuroși că proiectul LOFT green apartments a primit recunoașterea profesioniștilor timp de trei ani consecutiv. Proiectul rezidențial a fost premiat la Gala Profesioniștilor în Imobiliare drept "Ansamblul green și smart al anului" în 2018, 2019 și 2020.

Proiect: Loft
2018 / 2019 / 2020

Apariția în ArchDaily – un pas important pentru proiectul LOFT

ArchDaily, cel mai prestigios site internațional de arhitectură, a selectat proiectul LOFT green apartments pentru a face cunoscut în lume designul interior al biroului companiei Ecovillas, gândit și creat de arhitectul nostru, Maxim Calujac. Maxim este un architect tânăr din Republica Moldova care a câstigat numeroase premii internationale pentru proiectele realizate si a fost premiat în 2019 pentru designul biroului companiei EcoVillas de către ArchDaily

Proiect: Loft
2019

Premiile Uniunii Europene pentru arhitectură contemporană UE Mies van der Rohe 2022

Anul acesta proiectul LOFT green apartments este nominalizat la premiile Uniunii Europene pentru arhitectura contemporană UE Mies van der Rohe 2022, datorită arhitecturii deosebite pe care o are acest proiect imobiliar. Aceasta este o mare realizare pentru arhitectul proiectului, Maxim Calujac și pentru companie

Proiect: Loft
2021

Proiectul LOFT green apartments finalist la Romanian Building Awards, organizat de share-architects

Proiectul a fost desemnat finalist la unul dintre cele mai cunoscute premii în arhitectură – Romanian Building Awards, organizat de share-architects.com. Printre numele finalist aflânduse proiecte importante din București.

Proiect: Loft
2019

Pre-certificare RoGBC – clădire verde LOFT green apartments

Proiectul se află în curs de pre-certificare drept clădire verde de către Romanian Green Building Council.

Proiect: Loft
2019

Vă recomandăm să vizitați și site-ul arhitectului nostru Maxim Calujac, premiat la numeroase concursuri internaționale de arhitectură.

Catre SITE