Presa Scrisa

2023 este un an în care decizia de achiziţie nu se ia uşor.

Anul 2023 este unul atipic pentru imobiliare, dezvoltatorii personalizează preţurile pentru clienţi, clienţii sunt mai pretenţioşi, iar dezvoltatori mai flexibili, arată Ecovillas Company, dezvoltator al unui proiect rezidenţial din Capitală. Potrivit acestuia, 2023 este un an în care decizia de achiziţie nu se ia uşor, oamenii se tem să investească într-o proprietate şi aşteaptă cu banii în bancă…

by News.ro
25 Iulie 2023

Ecovillas Company plănuiește continuarea investițiilor pe piața rezidențială românească după finalizarea proiectului LOFT green apartments și promite lansarea unui nou concept unic: locuințe cu mentenanță minimă

Proiectul LOFT green apartments este vândut deja în proporție de 90%, iar în luna decembrie a acestui an cele trei blocuri din cadrul complexului vor fi finalizate în întregime. Cererea pentru acest tip de locuințe a determinat dezvoltatorul să găsescă noi oportunități de investiții pe piața imobiliară din România.

16 sep 2021

Vlas Veaceslav, Acționar Ecovillas: “Vedem un interes crescut pentru acest tip de locuințe prietenoase cu mediul înconjurător”

Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.

by Forbes
05 sep 2021

Ecovillas construieşte primul bloc din România cu faţadă 100% din lemn tratat în mod natural

Concurenţa tot mai mare pe piaţa rezidenţială autohtonă, aflată în plină expansiune, aduce noutate şi în şantiere, la construcţia noilor blocuri. Compania Ecovillas a ales să iasă din soluţiile clasice de construcţie prin implementarea la proiectul construit la Mogoşoaia - LOFT Green Apartments - unor soluţii de ultimă generaţie ce ţin de izolaţie şi faţadă, soluţii sustenabile şi reciclabile, care sporesc confortul locatarilor.

19 apr 2021

Primele blocuri cu fațadă 100% din lemn și izolate în totalitate cu spumă poliuretanică

Concurența tot mai mare pe piața rezidențială autohtonă, aflată în plină expansiune, aduce noutate și în șantiere, la construcția noilor blocuri. Compania Ecovillas a ales să iasă din soluțiile clasice de construcție prin implementarea la proiectul construit la Mogoșoaia – LOFT Green Apartments – unor soluții de ultimă generație ce țin de izolație și fațadă, soluții sustenabile și reciclabile, care sporesc confortul locatarilor.

19 apr 2021

Loft Green Apartments foloseste pentru fatade Thermowood, material lemnos durabil

Concurenta tot mai mare pe piata rezidentiala autohtona, aflata in plina expansiune, aduce noutate si in santiere, la constructia noilor blocuri. Compania Ecovillas a ales sa iasa din solutiile clasice de constructie prin implementarea la proiectul construit la Mogosoaia - LOFT Green Apartments - unor solutii de ultima generatie ce tin de izolatie si fatada, solutii sustenabile si reciclabile, care sporesc confortul locatarilor.

19 apr 2021